top of page

Om os

I mere end tre årtier har vores passion været dedikeret til at skabe uforglemmelige oplevelser inden for ledelse, salg og kundeservice. Vores rejse begyndte for 30 år siden, og gennem årene har vi  akkumuleret en værdifuld erfaring inden for salg og ledelse på alle niveauer og i forskellige kontekster.

Det er vores overbevisning, at den nøgterne kraft i enhver organisation ligger i dens medarbejdere og kunders tilfredshed. Vores karriere har været formet af dette grundlæggende princip. Vi  har opnået en dyb forretningsforståelse og udviklet en ledelsesmæssig tilgang, der er præget af empati og anerkendelse. Vi mener, at ledelse og medarbejdere spiller afgørende roller og kræver daglig opmærksomhed og støtte.

 Vi  har specialiseret os i at motivere og inspirere både kunder og medarbejdere. Vi mestrer kunsten at omgås andre mennesker og har altid haft fokus på udvikling og optimering.

I dag udgør vores passion for mindeværdig ledelse, salg og kundeserviceoplevelser hjertet af TangaaBjørnskov.

 

Med mere end 60 års samlet erfaring inden for salg og ledelse er vi dedikerede til at hjælpe virksomheder og medarbejdere med at opnå større glæde, optimisme og overskud. Vi er dynamiske, målrettede og kreative i vores tilgang og glæder os over at skabe en positiv indflydelse på vores kunders succes.

Flytning Folk
Skærmbillede 2023-08-01 kl. 07.19_edited.png

TangaaBjørnskov

bottom of page