top of page

Ydelser:

Hos TangaaBjørnskov går vi for at styrke virksomheders, samarbejde, salgsstrategier og forbedre deres kundeservice på en måde, der ikke kun øger salget, men også skaber en dybere og mere værdifuld forbindelse til kunderne. Vores skræddersyede løsninger sigter mod at hjælpe virksomheder med at opbygge, samarbejde iblandt medarbejder, skabe langvarige og loyale relationer med deres kundebase, samtidig med at vi optimerer deres salgsresultater via nuværende kunder samt nye ud fra:

 

Strategi – fra sat mål til eksekvering

Hos TangaaBjørnskov ser vi strategi som en aktiv handling for virksomheden, hvor selve strategiarbejdet skal være klart, gennemførligt og handlingseffektivt. Med de rette værktøjer og tilgange, genererer vi sammen betydelige resultater, som afspejles i fire vigtige områder: medarbejdertrivsel, salg, kundetilfredshed og sidst og ikke mindst økonomi – alle målbare og afgørende for præstationer for at opnå succes.

 

Forretningsplan – fundamentet til din virksomhed

Sammen med virksomheden og ud fra virksomhedens ønsker, former TangaaBjørnskov en skræddersyet forretningsplan. Vi designer indholdet gennem tæt dialog, sikrer en plan, der passer præcist til virksomhedens unikke behov, mål og ambitioner.

 

Rådgivning og sparring – fra teori til praksis

Vores rådgivning, sparring og udførelse/eksekvering er skræddersyet til hver enkelt virksomhed ud fra de ønsker og mål de har mht. vækst og udvikling eller ønsker om nye forretningsområder. Vi sikrer, at virksomhederne bevæger sig mod næste vækstfase med tillid, klarhed og fast mål.

Pensel strøg
Skærmbillede 2023-08-01 kl. 07.19_edited.png

TangaaBjørnskov

bottom of page